I feel Slovenia
0item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

I feel Slovenia

Izdelek je bil dodan v vašo nakupovalno košarico
5
Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 5 od skupaj 17

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vsi poznamo številne pozitivne učinke uporabe olivnega olja v kuhinji. Tako po svoji hranilni vrednosti, kot tudi po svojih učinkih na zdravje, je olivno olje prava dragocenost. Malokdo pa se zaveda, da tudi v naravni kozmetiki olivno olje zaseda prav posebno mesto. 

Preberi več

Gubice so tegoba, s katero se slej ko prej sreča vsakdo izmed nas. A to nikakor ni razlog, da vržemo puško v koruzo! S pravilnim življenjskim slogom in ustrezno nego lahko drastično zmanjšamo pojavnost gubic in nekatere celo popolnoma odpravimo.

Preberi več

Za informirano izbiro kozmetičnih izdelkov za nego kože moramo nujno razumeti, kateri tip kože imamo. Kako ugotovimo svoj tip kože? Postopek je preprost.

Preberi več

Zdrava in lepo negovana koža je ključnega pomena tako za lepoto, kot za dobro počutje. A v poplavi modernih kozmetičnih pripravkov za nego kože vse prepogosto pozabimo, da je pot do lepe in zdrave kože možna tudi na povsem naraven način. Idealno rešitev predstavljajo zelišča, ki dajo izjemne rezultate brez kakršnihkoli škodljivih stranskih učinkov, ki se lahko pojavijo pri konvencionalni kozmetiki.

Oglejmo si nekaj zelišč, ki so znane po svojem blagodejnem vplivu na kožo.

Preberi več

Znaki staranja, ki se pojavijo na koži, so lahko vzrok številnih tegob in slabe volje. Na srečo obstajajo številni povsem naravni pristopi k odpravljanju znakov staranja.

Preberi več
Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 5 od skupaj 17

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4