I feel Slovenia
0item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

I feel Slovenia

Izdelek je bil dodan v vašo nakupovalno košarico
5

Nature Beauty Mix ZANJO

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Kratek opis

Darilni paket po izboru ekipe NaturalCosmetisc je kombinacija izdelkov večih ponudnikov za nego celotnega telesa.
Paket vsebuje nego za ustnice, negovalno kremo za obrazi, osvežilni tonik za obraz, negovalno trdo milo, biološki šampon, ekološko mazilo in naravni deodorant.

Redna cena: 89,70 €

Special Price 80,73 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Opis

Darilni paket po izboru ekipe NaturalCosmetisc je kombinacija izdelkov večih ponudnikov za nego celotnega telesa. Paket vsebuje nego za ustnice Apidonum Kiss me, negovalno kremo za obraz Krasna Krema za obraz Sivka in neroli, osvežilni tonik za obraz Hiška Zelišč Tonik Roses and More, negovalno trdo milo Naravno milo Med in mleko s katitejevim maslom, biološki šampon Dišave iz mesta nad reko Mai bio šampon za lase, ekološko mazilo Nasmeh narave Eko bršljanovo mazilo Anticelulit in naravni deodorant Eko Dana Naravni deodorant s poprovo meto.

Pregled lastnosti

Proizvajalec NaturalCosmetics
Opis Darilni paket po izboru ekipe NaturalCosmetisc je kombinacija izdelkov večih ponudnikov za nego celotnega telesa. Paket vsebuje nego za ustnice Apidonum Kiss me, negovalno kremo za obraz Krasna Krema za obraz Sivka in neroli, osvežilni tonik za obraz Hiška Zelišč Tonik Roses and More, negovalno trdo milo Naravno milo Med in mleko s katitejevim maslom, biološki šampon Dišave iz mesta nad reko Mai bio šampon za lase, ekološko mazilo Nasmeh narave Eko bršljanovo mazilo Anticelulit in naravni deodorant Eko Dana Naravni deodorant s poprovo meto.
Certifikat Naravna kozmetika - IKC-UM
Sestavine Apidonum Kiss me, Krasna Krema za obraz Sivka in neroli, Hiška Zelišč Tonik Roses and More, Naravno milo Med in mleko s katitejevim maslom, Dišave iz mesta nad reko Mai bio šampon za lase, Nasmeh narave Eko bršljanovo mazilo Anticelulit, Eko Dana Naravni deodorant s poprovo meto.
Volumen 761 ml

Značke izdelka

Značke loči s presledki. Uporabi enojen narekovaj (') za fraze.

  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje mnenje

Priporočamo tudi