I feel Slovenia
0item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

I feel Slovenia

Izdelek je bil dodan v vašo nakupovalno košarico
5

Nature Beauty Mix ZANJ

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Kratek opis

Darilni paket po izboru ekipe NaturalCosmetisc je kombinacija izdelkov večih ponudnikov za nego celotnega telesa.
Paket vsebuje nego za ustnice, antiseptično milo primerno tudi za britje, ekološko mazilo After shave, naravni tonik, ki ga lahko uporabite tudi kot vodico po britju, naravni deodorant, biološki gel za tuširanje in trdi šampon za lase.

Redna cena: 62,30 €

Special Price 56,07 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Opis

Darilni paket po izboru ekipe NaturalCosmetisc je kombinacija izdelkov večih ponudnikov za nego celotnega telesa. Paket vsebuje nego za ustnice Apidonum Kiss me, antiseptično milo primerno tudi za britje Hiška zelišč Rožmarinovo milo, ekološko mazilo Nasmeh narave Eko mazilo After shave, naravni tonik Krasna Rožna voda, ki ga lahko uporabite tudi kot vodico po britju, naravni deodorant Eko Dana Naravni deodorant s poprovo meto, biološki gel za tuširanje Dišave iz mesta nad reko Vasko bio gel za tuširanje Sivka - limonska trava in šampon za lase Naravno milo Trdi šampon.

Pregled lastnosti

Proizvajalec NaturalCosmetics
Opis Darilni paket po izboru ekipe NaturalCosmetisc je kombinacija izdelkov večih ponudnikov za nego celotnega telesa. Paket vsebuje nego za ustnice Apidonum Kiss me, antiseptično milo primerno tudi za britje Hiška zelišč Rožmarinovo milo, ekološko mazilo Nasmeh narave Eko mazilo After shave, naravni tonik Krasna Rožna voda, ki ga lahko uporabite tudi kot vodico po britju, naravni deodorant Eko Dana Naravni deodorant s poprovo meto, biološki gel za tuširanje Dišave iz mesta nad reko Vasko bio gel za tuširanje Sivka - limonska trava in šampon za lase Naravno milo Trdi šampon.
Certifikat Naravna kozmetika - IKC-UM
Sestavine Apidonum Kiss me, Hiška zelišč Rožmarinovo milo, Nasmeh narave Eko mazilo After shave, Krasna Rožna voda, Eko Dana Naravni deodorant s poprovo meto, Dišave iz mesta nad reko Vasko bio gel za tuširanje Sivka - limonska trava, Naravno milo Trdi šampon.
Volumen 755 ml

Značke izdelka

Značke loči s presledki. Uporabi enojen narekovaj (') za fraze.

  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje mnenje

Priporočamo tudi